Hvem er vi?

Vi tilbyr personlig tilpasset matematikkundervisning fra ungdomsskolen til universitetsnivå. Enten ditt mål er å bestå en eksamen, forbedre standpunktkarakter eller komme deg gjennom et krevende semester, så finner vi den beste løsningen for akkurat deg.

Vi er lokalisert på Vågsallmenningen, midt i Bergen sentrum, i lyse og trivelige lokaler. Alle busser som kjører til sentrum stopper like utenfor og bybanestoppet Byparken er et steinkast unna. Thales er den eneste skolen i Bergen som spesialiserer seg på matematikk.

Thalesmetoden 

Målsetningen vår er å gi deg forståelse av matematikk på en rask og effektiv måte. Vi mener at den beste måten å lære matematikk på, er om man ser på faget som et språk. På samme måte som du må lære deg ord før du kan sette sammen setninger, må du også lære deg hva de enkelte matematiske begrepene betyr. Først da man kan forstå sammenhengene.

Math Formulas and a Calculator
sigurd.jpg

Sigurd Haaland

Sigurd begynte lærerkarriæren på videregående i 2012. I 2018 begynte som høyskolelektor ved lærerutdanningen ved HVL, hvor han fortsatt er deltidsansatt. Han har en Mastergrad i matematikk fra UiB, samt praktisk pedagogisk utdanning.  Han trives ekstra godt med å hjelpe de som sliter med forståelsen av faget.


Fra å finne regnestykker i registreringsnumre da han var liten, til å beregne sannsynligheter i Risk og poker i tenåringsalderen, kan man si at matematikk ligger i hans blod.

Per Haaland

Per har 36 år erfaring som lærer og inspektør/viserektor. Han har hovedfag i rein matematikk, samt praktisk pedagogisk utdanning, også fra UiB.

I flere år har han vært har vært sensor i matematikk, både muntlig og skriftlig. I 11 år var han også i nemd for sentralgitt eksamen i matematikk, dvs. de som lager eksamensoppgavene. Han har 27 år som deltids foreleser i matematikk og statistikk, NHH, og 5 år som deltids foreleser i matematikk ved ingeniørutdanningen, HiB.

Per er lidenskapelig opptatt av matematikk og det har han vært siden ungdommen.

Per.jpg